Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostnederland.nl


  Paragnosten uit Nederland - verkrijg nu antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen en feedback over onze paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostnederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Exena
  Ervaring met paragnost Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met paragnost Exena   Ervaring van JZ met paragnost Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met paragnost Lilith   Ervaring van Mimi met paragnost Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lilith
  Ervaring met paragnost Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S met paragnost Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met paragnost Vitta   Ervaring van T.P met paragnost Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lieve Lineke, U bent een lieve geduldige vrouw en ik heb u vaker gesproken. Uw voorspellingen zijn uitgekomen nu nog de rest.
Ik had u net rond 21 uur aan de lijn. Ik heb u niet kunnen bedanken, want mijn credits waren op. Heel erg bedankt voor uw geduld.

Knuffel en liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lineke   Ervaring van Anoniem met paragnost Lineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Pas op om met Beau te bellen want hij heeft humor, weet precies hoe het in elkaar zit en geeft gigantisch goede tips.




Ervaring van A met paragnost Beau   Ervaring van A met paragnost Beau   Ervaring van A geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met paragnost Kiki   Ervaring van Angela met paragnost Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Adora, zo blij je te spreken een echt top medium hier op deze lijn.
Zuiver en heldere antwoorden, jij weet alles zogoed te beschrijven en ik sprak alleen maar m,n naam uit.
Echt een topper ben jij.
Dikke 5 sterren Cynthia.




Ervaring van Cin met paragnost Adora   Ervaring van Cin met paragnost Adora   Ervaring van Cin geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Meisje anoniem met paragnost Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Ik heb reuze veel ervaring met mediums en Nina steekt er met kop en schouders bovenuit. Respect Liefde en Bewondering. Bel haar gerust op en ervaar dit zelf.




Ervaring van Miny met paragnost Nina   Ervaring van Miny met paragnost Nina   Ervaring van Miny geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieve Joke
Het is allemaal goed.
Diana.




Ervaring van Diana met paragnost Joke   Ervaring van Diana met paragnost Joke   Ervaring van Diana geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Zo blij dat je terug bent liefs.




Ervaring van anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van anoniem met paragnost Yoshua   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame met paragnost Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Only Gunther. De beste, hij verdient 10 sterren. xx.




Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN met paragnost Gunter   Ervaring van RN geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. met paragnost Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alea
  Ervaring met paragnost Alea
  Hoi Alea, wat fijn dat je zo eerlijk bent en nuchter. Je zegt wat je ziet en vertelt geen sprookjes. Dank dat je meedenkt over het spirituele bad en het reinigen van alle negatieve energie. Het blokkeert mij en dat voelde je heel goed. Wat je zei over D. klopte precies, het is ook een kwestie van tijd. Fijn dat je mij uit mijn paniek kon halen. Tot heel snel hoor. X je.




Ervaring van F. met paragnost Alea   Ervaring van F. met paragnost Alea   Ervaring van F. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alea  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Bedankt voor de steun die je me geeft je bent een echte lieve vrouw met een hart van goud. Liefs Monique .




Ervaring van Liefhooghe Monique met paragnost Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique met paragnost Ysis   Ervaring van Liefhooghe Monique geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Wauw Jeannet, je hebt me echt geraakt, je voelde de dingen heel goed aan tot in de kleinste details ,alles wat je zei klopte. Je bent een sterke dame. Ik vond het een heel aangenaam gesprek en heb veel bewondering voor jou. Ik heb wel lang moeten wachten, want u lijn was altijd bezet, maar je was zeker het wachten waard.
Dank je wel voor alles .




Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X met paragnost Jeannet   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Die Tabitha toch, wat kan zij je geruststellen. Ik praat al meer dan 1 jaar met der en ze is er nooit naast geweest, altijd ga ik met een fijn gevoel bij der weg, zij is zeker een aanrader. Al mijn voorspelling zijn uitgekomen en weet 100% dat die andere ook zullen uitkomen. Keep it up tabitha, 10 sterren voor jou.




Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay met paragnost Tabitha   Ervaring van Ysay geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Vorige week heb ik u gebeld of er extra personeel zou komen van buiten de organisatie. U verzekerde mij dat ik daar dan geen last van zou hebben qua werkaanbod Nu een week later is het intern opgelost. Mijn vraag via de pendel en uw gevoel is goed. Fantastisch bent u.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Beste Sharida, U bent echt 1 van mijn favorieten op deze lijn. Ik heb u 1 keer gesproken en alleen bij het horen van onze namen wist u meteen van alles te vertellen, wat ook klopt. Bij het horen van de voorspellingen kan ik alleen maar blij van worden. Tijd is moeilijk te bepalen, maar zoals u zegt komt er voor de zomer verandering voor mij te liggen. Als dat uitkomt laat ik het u zeker weten. In ieder geval bedankt voor de update en ik moet nog eventjes geduld hebben met deze man.




Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. met paragnost Sharida   Ervaring van L. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus met paragnost Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. met paragnost Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissi
  Ervaring met paragnost Sissi
  Sissi dankjewel voor het fijne gesprek en het feit dat je zelf de intentie aangaf om een kaars aan te steken met beide foto's bij heel liefdevol.




Ervaring van Inge met paragnost Sissi   Ervaring van Inge met paragnost Sissi   Ervaring van Inge geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Lieve Sharida, u bent een ontzettend lieve vrouw en een die alles heel goed aanvoelt en ziet. Altijd weer vertrouwd als ik u bel. En altijd raak met u voorspellingen u bent goud waard lieve Sharida dikke knuffel en bedankt voor alles.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem met paragnost Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Je bent heel duidelijk en ongelofelijk hoe goed jij kan invoelen wow er is geen betere.




Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine met paragnost Gazali   Ervaring van Sabrine geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha is echt de beste op de lijn, ze ziet echt enorm veel. En heel gedetailleerd. Echt een topper.

X wes.




Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley met paragnost Tabitha   Ervaring van wesley geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida ,
Ik heb geen woorden voor je , Ik heb best wel veel meegemaakt de laatste jaren en zonder dat ik je iets vertelde begong jij alles te zeggen wat er met mij gebeurt was en dat waren dingen die je totaal niet kon weten, je omschreef alles tot in de kleinste detail hoe straf is dat ni zeg ben sprakeloos .
Wat een gave ..




Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA met paragnost Sharida   Ervaring van SA geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mina
  Ervaring met paragnost Mina
  Bedankt voor het fijne gesprek. U bent een lieve dame.




Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti met paragnost Mina   Ervaring van sinti geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Soraya
  Ervaring met paragnost Soraya
  Heel veel dank lieve Soraya.Ik heb de boodschap begrepen.Kon je niet meer bedanken.Je bent bijzonder hoe respectvol en duidelijk je kan kijken.Liefs J.




Ervaring van J met paragnost Soraya   Ervaring van J met paragnost Soraya   Ervaring van J geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A met paragnost Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostnederland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostnederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostnederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostnederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden